Skip to content

Test-udstyr og mobil stand

Kvalitetsbevidst fremstilling af testudstyr & mobil stand

Tenex Automation stiller vi os til rådighed for forhandlere og grossister, der har brug for testudstyr. I sådanne situationer kan vi fremstille testudstyr og herunder Rackudstyr, som blandt andet kan bruges til salgsdemonstrationer. Vores testudstyr er af ligeså høj kvalitet som alle vores andre produkter, hvilket gør vores testudstyr meget attraktivt. Det at kunne teste et produkt betyder rigtig meget i købsbeslutningen hos kunder.

Testudstyr til oplæring og undervisning

I vores fremstilling af testudstyr trækker vi på mere end 25 års erfaring, hvilket gør os i stand til at udvikle produkter, der lever op til de gældende krav. Derudover kan vi være behjælpelige med den mekaniske såvel som den elektriske montering af selve udstyret. Dermed er du sikret, at testudstyret fungerer med det samme. Testudstyret bliver ofte brugt inden for produktion eller som træningspaneler, hvor vi er stolte af at kunne sige, at vores udstyr ofte vækker glæde hos kunderne. Dette skyldtes blandt andet vores veldokumenterede arbejde, vores tætte dialog med kunden – samt vores velvilje og kompetencer til at varetage alle arbejdsopgaver uanset omfang.

Kontakt os allerede i dag og hør mere omkring hvilket testudstyr vi kan tilbyde dig. Hvis du har en specifik forespørgsel eller blot er nysgerrig omkring vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Send en mail til tn@tenex.dk eller ring os op på tlf. 22 46 70 21, hvis du har brug for en erfaren og faglig stærk

Det hele begynder med en samtale. Kontakt os i dag.

Back To Top