Skip to content

Test-udstyr og mobil stand

Tenex Automation udvikler speciale apparater

Nogle situationer er mere komplicerede end andre, hvilket gør, at situationer som disse kræver en mere specialiseret løsning. Derfor tilbyder vi hos Tenex Automation speciale apparater, der gør, at apparatet kan varetage de opgaver, som andre standardiserede apparater ikke kan. I sådanne situationer starter vi samarbejdet med kunden ud med en vurdering af den specifikke case. Efterfølgende vurderer vores team nøje, hvilken løsning der vil være bedst. Kunden bliver naturligvis inddraget i hele processen, så apparatet møder kundes forventninger.
Vi har stor knowhow med specielle projekter

Fordi vi ofte udvikler og monterer specialtavler, trækker vi på den erfaring, vi har erhvervet os. Vi har mere end 25 års erfaring, der gør os i stand til at optimere løsninger til en konkurrencedygtig pris. Til trods for dette går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, da vi vægter et kvalitetssikret resultat højt. Derudover varetager vi opgaver for små som store virksomheder, hvor ingen opgaver er for små for os. Vi arbejder altid på at udvikle og skabe innovative løsninger og resultater, hvor vi tager kundens behov og krav med i hele processen.

Har du et projekt, der kræver noget ekstra?

Så vil vi med glæde finde en løsning til dig eller din virksomhed. Hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på tlf. 22 46 70 21 eller pr. mail til tn@tenex.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre med dit projekt.

Det hele begynder med en samtale. Kontakt os i dag.

Back To Top