Skip to content

Mobile Styringer

Mobile styringer til ethvert formål

Mobile styringer til ethvert formål
Velkommen hos Tenex Automation. Her kan vi tilbyde dig et hav af mobile styringspaneler til blandt andet landbrugs-, havepark- og entreprenørmaskiner samt lastbiler. Vi udvikler mobile styringer, hvilket er fordelsagtigt i mange forskellige arbejdssituationer. Mobile styringer kan gøre arbejdet nemmere på grund af den lette betjening af de forskellige maskiner. Derfor kan du med fordel kontakte os for at høre, hvordan vi kan være behjælpelige med et mobilt styringsapparat.

En god dialog er altafgørende
I et tæt samarbejde med kunden sørger vi for, at det mobile udstyr kommer til at matche kundens forventninger til produktet. Derfor er en god dialog alfa og omega for produktionsprocessen, hvilket gør, at vi altid tager os tid til hver enkelt kunde. Dette gør endvidere, at vi kan levere mobile styringer, der både æstetisk og funktionelt emmer af et højt niveau af kvalitet. Derudover finder kunder os attraktive, fordi vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere, der gør os i stand til at løfte den pågældende arbejdsopgave.

Ring og hør, hvad vi kan gøre for dig
Hvis du er nysgerrig på, hvilke styringsværktøjer vi kan udforme for dig – kan du trygt give os et kald. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder. Du kan komme i kontakt med os på tlf. 22 46 70 21. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til tn@tenex.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det hele begynder med en samtale. Kontakt os i dag.

Back To Top