Skip to content

Styretavler

Kvalitetssikrede styretavler

Hos Tenex Automation monterer og opdaterer vi styretavler, og derudover står vi også for produktionen af samme. Fordelen ved, at vi selv står for produktionen, er at vi kan skræddersy løsninger, så de passer til den enkelte kundes krav og behov. Derudover kan vi ændre i styretavlen under produktionsprocessen, hvis der skulle opstå ændrede krav til styretavlen. Styretavler er den grundlæggende byggesten for det meste af den automation, som virksomheder bruger på en daglig basis. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at styretavlerne lever op til de behov, der er.

Fleksibel og effektiv service

Vores kompetente team søger for, at alle tavler, der forlader vores værksted, er driftssikre og fungerer 100 % efter hensigten. Dette bidrager især vores el-dokumentation til, som er en utrolig vigtig del af arbejdet. Derfor dokumenterer vi alt arbejdet nøjsomt i el-dokumentationsprogrammet SEE Electrical, der sikrer kunden et tilfredsstillende resultat. I styringsprocessen gør vi brug af vores forbindelser til anerkendte fabrikanter, således at kunden altid får en løsning, der stemmer overens med forventninger. I arbejdsprocessen trækker vi på vores praktiske erfaring, der gør, at vi hurtigere kan gennemskue, hvilken en løsning der vil være mest optimal til den gældende kunde.

Har du brug for en faglig kompetent samarbejdspartner?

Så kan du trygt kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe dig godt på vej med dit næste projekt. Ved en god dialog kan vi forventningsafstemme, hvorefter vi kan udforme en skræddersyet løsning til dig eller din virksomhed. Du kan fange os på tlf. 22 46 70 21 eller alternativt sende en mail til tn@tenex.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Det hele begynder med en samtale. Kontakt os i dag.

Back To Top