Skip to content

Serietavler

Eksperter i serietavler
Velkommen hos Tenex Automation. Hos os kan du få produceret serietavler i varierende størrelser, så tavlen med garanti kan leve op til dine krav. Vi stiller nemlig høje krav til os selv og vores serietavler, hvilket gør os i stand til at varetage arbejdsopgaver til såvel store som små procesanlæg. Til de større og mere komplicerede anlæg stilles der høje krav til funktionalitet, driftssikkerhed og software. Inden for alle disse punkter kan vi levere et kvalitetssikret resultat, der leveres og monteres med et højt niveau af professionalitet.

Lad os stå for monteringen, opdateringen eller ombygningen af serietavler
I vores arbejde med serietavler trækker vi på vores erfaringer og kompetencer for at kunne levere den helt rigtige løsning til dig. Derudover udvikler vi også PLC-software i forbindelse med serieproduktion, hvor vores effektive produktion sikrer kunden en konkurrencedygtig pris. I hele processen er en god dialog med kunden vigtigt for os, da dette gør, at vores arbejde og resultater kan leve op til kravene omkring kvalitet og pris inden for den gældende tidsramme. Vi gør endvidere brug af el-dokumentationsprogrammet SEE Electrical, hvilket sikrer kunden et veldokumenteret arbejde.

Effektiv produktion

  • Systematisk produktionsmetode minimerer omkostningerne.
  • Automatisk opmærkningsudstyr reducerer montagetid væsentligt.
  • Metoden sikrer indbygget kvalitetskontrol ud fra ledningsliste.
  • Komponentvalg efter kundekrav eller efter vores komponentstandart.

 

Brug for rådgivning?
Så kan du med fordel kontakte os. Vi står altid til rådighed for dig eller din virksomhed, hvor vi kan være behjælpelige i beslutningsprocessen og bidrage med et fagligt stærkt syn på din sag. Hvis du har spørgsmål eller lignende, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan enten ringe på tlf. 22 46 70 21 eller sende en mail til tn@tenex.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Back To Top